Ce este o rețetă electronică?

Rețeta electronică are aceeași valoare ca și o rețetă fizică. Diferența este că poți obține rețeta electronică direct de pe platforma online. Pentru a face acest lucru, este nevoie să  completezi online un formular special ce ține locul consultației. Pe baza informațiilor pe care le furnizezi despre starea ta de sănătate, medicul poate emite o rețetă electronică care îți va permite să cumperi medicamentele de care ai nevoie.

De ce am nevoie de rețetă?

Legea impune eliberarea anumitor medicamente doar pe baza unei rețete medicale. Motivul pentru care există aceste legi este pentru a preveni utilizarea inadecvată a medicamentelor, în alte scopuri decât cele destinate.

De ce trebuie să răspund la chestionar?

Pentru ca achiziția ta să fie aprobată, este nevoie ca un medic specializat să analizeze chestionarul ce cuprinde în detaliu istoricul tău medical. Este recomandat să răspunzi cu sinceritate și simț de răspundere la întrebările din chestionar pentru ca medicul să ia cea mai bună decizie cu privire la tratamentul tău,.

În acest mod, consultația clasică la cabinet este înlocuită de cea online și poți cumpăra un medicament pe bază de rețetă într-un mod simplu, conformându-te totodată la regulile impuse de lege.

Ce include prețul tratamentului?

Prețul indicat pe platforma online include consultația, eliberarea rețetei, medicamentul și livrarea acestuia. În plus, mai include comunicarea gratuită cu medicul pe parcursul tratamentului.

Se poate comanda în altă țară?

Da. Cu toate acestea, prețul aceluiași produs poate să difere de la o țară la alta.

Cât durează livrarea?

Între 1-2 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

De unde știu de ce medicament am nevoie?

Un medic cu experiență își va recomanda cel mai potrivit tratament pe baza consultului medical online.

Vindeți medicamente fără rețetă?

Nu. Rolul nostru este să recomandăm platforme de încredere prin care se pot comanda medicamente pentru diferite afecțiuni ce necesită o rețetă medicală.

Unde este comanda mea?

Din momentul în care comanda ta este procesată ți se va furniza un cod de urmărire al coletului.

Informațiile mele sunt confidențiale?

Da. Platforma medicală online respectă confidențialitatea pacienților, iar livrarea tratamentului se face într-o manieră discretă.

Pot folosi acest site ca sursă oficială de informare?

Nu. Informațiile prezentate au rolul de familiariza și de a ghida pacientul în procesul de achiziție online a medicamentelor. Deși datele prezentate sunt din surse de încredere, nu înlocuiesc opinia medicală avizată cu privire la spectrul de acțiune sau modul de administrare al unui medicament.

Faceți reclamă la medicamente?

Nu. Păstrăm obiectivitatea în ceea ce privește detaliile furnizate despre medicamente și prezentăm de fiecare dată informațiile așa cum sunt, fără a omite sau distorsiona datele prezentate.

De unde aflu mai multe informații despre comandă?

Puteți intra în contact cu reprezentanții furnizorului de medicamente, ale căror date de contact sunt disponibile pe site-ul lor.

Pot comanda din altă țară cu livrare în România?

Nu. Atunci când selectezi țara de livrare, prețul și livrarea sunt valabile doar pentru opțiunea de țară selectată.

Cum găsesc lista de medicamente pe platformă?

Poți utiliza câmpul de căutare pentru a găsi un produs specific sau poți selecta afecțiunea de care suferi pentru a vizualiza toate opțiunile de tratament disponibile. În cazul în care produsul pe care îl cauți este de negăsit, te îndemnăm să iei legătura cu serviciul nostru pentru clienți.

Ce se întâmplă dacă apăs “Începe consultația”?

Vei fi redirecționat către chestionar unde va trebui să răspunzi la o serie de întrebări ce nu îți va lua mai mult de câteva minute.

De unde pot afla mai multe informații despre furnizorii de medicamente?

Găsești pe pagina online a furnizorilor toate informațiile de care ai nevoie.