Mysimba cumpără online

Mysimba

8 mg; 112, 224, 336 bucată (bucăți)

Consultație online Cumpara

Description

Mysimba este denumirea comercială a unui medicament ce vine în ajutorul pierderii în greutate. Acest medicament acționează prin intermediul a două substanțe active sub formă de clorhidrat: naltrexonă și bupropionă. Mysimba își exercită efectul la nivelul părților din creier responsabile pentru controlul apetitului și gestionarea bilanțului energetic al organismului.

Mysimba nu se poate cumpăra fără rețetă. Dacă ți-a fost prescris acest medicamentul și vrei să verifici unde poți să-l găsești, ai opțiunea de a accesa online Farmacia Tei. Astfel, poți obține cu ușurință detalii cu privire la prețul și locațiile în care este disponibil Mysimba în lanțul de farmacii. Însă, acest lucru nu este suficient pentru a cumpăra online cu livrare. Urmați instrucțiunile următoare.

Cum poți cumpăra online

Mysimba se poate achiziționa online în urma unui consult medical. Dacă se stabilește necesitatea administrării acestui medicament, procesul va decurge în modul următor:

 • Alegi medicamentul;
 • Răspunzi la un scurt chestionar referitor la starea ta de sănătate, înainte de a efectua consultația;
 • Solicitarea ta va fi evaluată de către un medic, iar în cazul în care va fi aprobată se va elibera o rețetă pentru medicația necesară;
 • Rețeta va fi trimisă direct către una din farmaciile partenere din apropiere;
 • Farmacia colaboratoare va livra medicamentul în cel mai scurt timp posibil, cu livrare a doua zi și posibilitatea de urmărire a coletului. 

Prețul în România

Poți cumpăra Mysimba în cadrul unui pachet la preț accesibil ce include consultația, medicamentul, transportul și supravegherea pe parcursul tratamentului. Dacă trebuie să urmezi tratamentul pentru o perioadă mai lungă de timp, ai șansa de a face economii substanțiale prin a selecta pachetul ce cuprinde un număr mai mare de comprimate.

Este comandarea din altă țară o oportunitate de a obține un preț mai bun? Un aspect pe care trebuie să îl ai în vedere este faptul că prețul poate să difere de la o țară la alta. Ai posibilitatea de a consulta pe platforma online costurile aferente fiecărei țări în care se poate face livrarea. Poți comanda liniștit tratamentul chiar dacă te afli peste hotare, prin selectarea țării respective de pe platforma online. 

Cum se utilizează

Mysimba se administrează adițional în urma unei diete slab calorice și depunerea unui efort fizic regulat. Acest medicament se adresează în primul rând adulților diagnosticați cu obezitate, a căror indice de masă corporală (IMC) este mai mare sau egal cu 30 kg/m2. Totodată, poate fi prescris și în cazul adulților supraponderali (IMC cuprins între 27 și 30 kg/m2) dacă aceștia prezintă și alte afecțiuni de sănătate rezultate din cauza surplusului de kilograme.

Mysimba conține ca și ingrediente active naltrexona, un antagonist al receptorilor opiozi, și bupropiona, un antidepresiv aminocetonic. Deși efectele celor doi compuși au fost intens studiate, nu s-a putut stabilit pe deplin mecanismul sinergic la nivel neurochimic al acestora cu privire la suprimarea apetitului.

Mysimba se prezintă sub formă de comprimate de culoare albastră, cu eliberare prelungită, ce trebuie administrate împreună cu alimente. Creșterea progresivă a dozelor se realizează în decursul a 4 săptămâni conform tabelului de mai jos. 

Încetarea tratamentului se face în cazul în care după 16 săptămâni nu se înregistrează o scădere ponderală de cel puțin 5% față de greutatea inițială. Dacă se dovedește că tratamentul este eficient și bine tolerat după această perioadă, se continuie administrarea și se efectuează consultații anuale în vederea reevaluării clinice.

               Tabel 1. Dozarea săptămânală a comprimatelor de Mysimba.

Nr. săptămână Dimineața Seara
1 1 x comprimat*
2 1 x comprimat* 1 x comprimat*
3 2 x comprimate* 1 x comprimat*
4 2 x comprimate* 2 x comprimate*
Întreținere 2 x comprimate* 2 x comprimate*

                    *comprimat ce conține 8 mg clorhidrat de naltrexonă și 90 mg clorhidrat de bupropionă

Efecte secundare 

Pe lângă experimentarea beneficiului terapeutic este posibilă apariția unor efecte secundare. Răspunsul organismului pe parcursul tratamentului cu Mysimba poate varia în funcție de o multitudine de factori precum vârsta, prezența simultană a mai multor patologii sau administrarea concomitentă cu alte medicamente. 

Efectele secundare se pot clasifica în două categorii, și anume:

 • efecte adverse date de combinația naltrexonă/bupropionă;
 • efecte secundare individuale date de una dintre substanțele active.

În tabelul de mai jos sunt prezentate câteva dintre cele mai întâlnite reacțiile adverse ce impun adesea întreruperea tratamentului.

Tabel 2. Prezentare sumară a celor mai întâlnte reacții adverse date de Mysimba.

Frecvență Reacții adverse posibile
Foarte frecvente
 • Cefalee
 • Constipație
 • Greață
 • Vărsături
Frecvente
 • Amețeală 
 • Anxietate
 • Iritatabilitate
 • Palpitații
 • Senzație de gură uscată
 • Somnolență

Dat fiind faptul că unul dintre efectele adverse este somnolența, se recomandă ca în faza incipientă a tratamentului să se evite conducerea de vehicule sau operarea utilajelor. Totalitatea efectelor adverse cunoscute până în prezent poate fi consultată în prospectul oficial al medicamentului ce se poate descărca online.

Trebuie să acordați o atenție deosebită înainte de a începe administrarea comprimatelor de Mysimba dacă urmați un tratament cu medicamente din clasa inhibitorilor de monoaminoxidază (IMAO) sau analgezice opioide. IMAO potențează efectul bupropionei, iar naltrexona alterează efectul analgezicelor opioide.

În cazul în care aveți nedumeriri în această privință, cel mai bine este să discutați cu medicul sau farmacistul pentru a evita interacțiunile dintre mai multe substanțe active ce vă pot pune sănătatea în pericol.

Părerile utilizatorilor

Mysimba, cunoscută și sub denumirea comercială de Contrave în SUA, a primit nota de 6,6 din 10 dintr-un număr de aproximativ 1700 de voturi din partea pacienților cărora le-a fost prescris acest medicament. Pe baza acestor evaluări, platforma drugs.com estimează că 55% din pacienți au experimentat efecte pozitive în raport cu acest tratament, în timp ce 25% au raportat o serie de experiențe neplăcute. 

Majoritatea recenziilor, chiar și cele cu nota maximă acordată, relatează apariția a cel puțin unui efect advers la începutul tratamentului cu Mysimba. Cu toate acestea, simptomele menționate fac parte din categoria celor ușor de gestionat precum greață, constipație sau stări de amețeală. 

În plus, rezultatele vizibile date de pierderea surplusului în greutate par a fi motivația principală pentru mulți dintre utilizatori de a continua tratamentul. Per ansamblu, din toate aceste opinii se poate constata faptul că este nevoie de câteva săptămâni pentru ca homeostazia organismului să se reinstaleze.  

Acordarea celor mai mici note a fost justificată prin apariția reacțiilor adverse și necesitatea de a opri tratamentul înainte de termen, chiar și doar după prima administrare. O altă justificare a constat în absența sau pierderea unui număr nesemnificativ de kilograme pe parcursul a mai multe săptămâni de administrare. Multe recenzii negative nu precizează însă dacă pe parcursul tratamentului s-a urmat o dietă cu deficit caloric sau un program regulat de exerciții fizice.

În final, efectele terapiei cu Mysimba relatate din punctul de vedere al altor utilizatori rămân o serie de experiențe particulare, prezentate cu scop informativ. Acestea nu înlocuiesc un consult de specialitate prin care se poate stabili un diagnostic și un tratament potrivit.

Alternative

Pe lângă Mysimba, mai există și alte medicamente ce pot contribui la optimizarea greutății corporale:

 • Orlistat – este o substanță activă cu indicații terapeutice asemănătoare cu Mysimba. Există pe piață sub denumirea comercială de Xenical sau Orlistat și conține 120 mg de compus activ. Mecanismul de acțiune constă în inhibarea absorbției grăsimilor ingerate în proporție de 33%. 
 • Saxenda – reprezintă alternativa injectabilă la Mysimba. Liraglutida, substanța activă din compoziția sa, se comportă similar cu un hormon secretat în mod normal de organism atunci când apare sentimentul de sațietate. Astfel, liraglutida inhibă apetitul și totodată scade numărul de calorii ingerate.